Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, tam kapanma döneminde de mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kayabey ve Karesi Mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Başkan Orkan, sokağa çıkamayan vatandaşları kapı kapı gezerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

ORK1
Vatandaşı Dinledi 1

Sık sık vatandaşlar, esnaf, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, mahalle ziyaretlerini tam kapanma döneminde de sürdürüyor. Kayabey Mahallesi Muhtarı Bilge Sevinç ve Karesi Mahallesi Muhtarı Cengiz Sandıkçı ile birlikte ziyaretlerde bulunan Başkan Orkan, pandemi kuralları çerçevesinde kapı kapı vatandaşlara konuk olarak ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

ORKA22
Vatandaşı Dinledi 2

Çat kapı ziyaret ettiği evler ile cadde ve bahçelerinde oturan genç, yaşlı her kesimden vatandaşla muhabbet eden Belediye Başkanı Orkan, ziyaret esnasında çocuklarla da yakından ilgilenerek küçüklere çeşitli hediyeler verdi. Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden aileler Orkan’a teşekkür etti. Ziyaretler esnasında açıklamada bulunan Orkan, “Tam kapanma döneminde Ramazan Ayı dolayısıyla imkanlar dahilinde vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sosyal mesafe kurallarına uyan ve ülkemizin pandemi ile mücadelesine destek olan vatandaşlarımız kapı kapı gezerek ziyaret ettik. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Onların ihtiyaç ve taleplerini dinledik” dedi.

Vatandaşlarda ziyaretlerinden dolayı Başkan Orkan’a teşekkür ettiler.