Ankara’da Temas Zinciri

  • Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir’de çözüm bekleyen sorunlarla ilgili Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Başaran, yapılan görüşmeler neticesinde Balıkesir OSB’de yaşanan genel elektrik sistemi ve entegrasyonu ile mahallelerimizin doğalgaz talepleri konusunda gerekli girişimlerin yapıldığını söyledi.
ekrrr1111
Ankara’da Temas Zinciri 1

BALIKESİR OSB’DE YAŞANAN ENERJİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ…

İl Başkanı Ekrem Başaran öncelikli olarak TEİAŞ Genel Müdürü Orhan Kaldırım’ı ziyaret etti. Balıkesir OSB’de yaşanan genel elektrik sistemi ile entegrasyon konusunda karşılaşılan sıkıntılı durumun ele alındığı görüşmeye; Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Gönen İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ve Balıkesir OSB Müdürü Mesut Eray’da katıldı. Balıkesir OSB ile yaşanan sıkıntı konusunda zaten girişimde bulunulmuştu, TEİAŞ Genel Müdürü Orhan Kaldırım’ın sorunun ivedilikle çözümü noktasında gerekli Müdahaleyi derhal yaptığını belirten Başkan Ekrem Başaran, “Balıkesir OSB’de yaşanan genel elektrik sistemi ile entegrasyon konusunda karşılaşılan sıkıntılı durum acil çözümlenmesi gereken konuların başında geliyordu. Yaptığımız görüşme sonucunda TEİAŞ Genel Müdürümüz Orhan Kaldırım, sorununun çözümü için gerekli talimatları vererek problemi çözdü. Balıkesir’e ve OSB’deki Sanayicilerimize hayırlı olsun” dedi.

BAŞARAN: ÖZNESİ BALIKESİR OLAN HER KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ…

“Öznesi Balıkesir olan her konunun takipçisi olacağız” diyen Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Gönen Sarıköy ve Bandırma Aksakal Mahallelerinde yaşanan doğalgaz talepleri ile ilgili ise çözüm arama çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’ı ziyaret eden Başkan Başaran, “EPDK Başkanımız ve BOTAŞ Genel Müdürümüz ile Gönen Sarıköy ve Bandırma Aksakal mahallelerimiz için doğalgaz meselesini ele aldık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde, bu konuyla ilgili hem bölgedeki sanayi kuruluşlarıyla, hem de doğalgaz işini yapacak olan firmayla tekrar görüşmeler gerçekleştirilecek ve doğalgaz imkanına kavuşmaları için gerekli çalışma yapılacak. Bu konuda; gerek İl Başkanlığı olarak, gerekse İlçe Başkanlıklarımızla birlikte işin çözümü için gereken çalışmayı ve takibimizi yapacağız” dedi.

EPDK ve BOTAŞ ziyaretinde Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran’a; Ak Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur,  Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Yavuz Subaşı, Gönen İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ve OSB Müdürü Mesut Eray eşlik etti.