5000 Konut Tamamlandı

1
5000 Konut Tamamlandı 1

Gaziosmanpaşa’da son 2 ay içinde yapımı tamamlanan 1040 konutun hak sahipleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

1.Sarıgöl Mahallesi 1.Etap Kura Çekimleri Yapıldı (30.12.2020)

Gaziosmanpaşa’da yapımı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.
Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm konutları hak sahipleriyle buluşmaya devam ediyor. Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 796 konut için noter huzurunda 30.12.2020 tarihinde kura çekimi gerçekleştirildi. Hak sahipleri, deprem standartlarına uygun, sosyal donatı alanları, yeşil alanları ve otoparkı olan konutlara kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da bu heyecana ortak oldu. İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda ilk kurayı Başkan Usta çekti. Bu projede yaşam çok kısa süre içinde başlayacaktır.

2
5000 Konut Tamamlandı 2

2.Yıldıztabya Mahallesi 1.Etap Kura Çekimleri Yapıldı (12.02.2021)

Gaziosmanpaşa’da yapımı tamamlanan 244 konutluk Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmediği Gaziosmanpaşa’da hak sahipleri konutlarına kavuşmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Yıldıztabya Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 244 konut için noter huzurunda 21.02.2021 tarihinde kura çekimi yapıldı. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Davet Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Fatih Aydemir ve hak sahibi vatandaşlar katıldı. Programda hak sahipleri, yatay mimaride inşa edilmiş, deprem standartlarına uygun, yeşil alanları ve her dairenin otoparkı olan konutlara kavuşmanın sevincini yaşarken, Başkan Usta da vatandaşların sevincine ortak oldu.

3 scaled
5000 Konut Tamamlandı 3

“BUGÜNE KADAR YAKLAŞIK YAKLAŞIK 5 BİN KONUT TAMAMLADIK”

Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Sayın Cumhurbaşkanımızın önemsediği ve startını verdiği projelerden bir tanesi olmakla beraber diğer projeler de hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bu projeler zor ve meşakkatli bir süreçten sonra tamamlandı. Bugüne kadar yaklaşık 5000 (beşbin)konut tamamladık. Bununla beraber şu an yapımı halen devam eden 3105 konut projesi var. Bunların bir kısmı 2021 yılında diğer bir kısmı 2022’nin başında inşallah tamamlanarak hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilecek.
İlçemizde 2021 yılı sonu itibariyle Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında toplam 840 (Bağlarbaşı Mah. 7B Bölgesi) + 400 (Mevlana Mah. 11A Bölgesi) =1240 konutun teslim edilmesi planlanmış olup çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Söz konusu bu projelerimizin tamamında her daireye en az bir kapalı otopark verilecek olup bununla birlikte proje alanlarının en az %50 si yeşil alan ve sosyal tesisler olarak vatandaşımızın hizmetine sunulacaktır.

AAAA
5000 Konut Tamamlandı 4