Reis Canlı Katılacak

AK Parti 7. olağan kongre süreci Balıkesir İl Kongresi ile 10 Şubat Çarşamba günü devam edecek. Pandemi nedeniyle Eylül ayında başlayan ve aralıklarla devam eden ilçe kongrelerinin ardından Denizli Milletvekilimiz İl Koordinatörümüz Şahin Tin’in koordinasyonu  ve İl Başkanı Ekrem Başaran’ın liderliğinde yürütülen kongre çalışmalarının sonuna gelindi. 10 Şubat Çarşamba günü Kurtdereli Spor Salonunda saat 11’de gerçekleşecek İl kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da canlı olarak katılması bekleniyor.

Balıkesir’de AK Parti’nin olağan kongre takviminin sonuna gelindi. Balıkesir AK Parti İl Başkanlığının kongre süreci tüm ilçelerdeki kongrelerin tamamlanmasının ardından İl Kongresi’nin yapılmasıyla tamamlanacak. İl Başkanı Ekrem Başaran ile gidilecek olan kongrede, Balıkesir teşkilatına birlik ve beraberlik görüntüsü hakim. İl Kongresine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Hamza Dağ katılacak. Kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Bakanımız Recep Tayyip Erdoğan ise video konferans ile katılacak.

AK Parti, Mart ayının son haftasında gerçekleştirilmesi planlanan 7’nci Olağan Büyük Kongre için tüm Türkiye’de İl ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek.

AK Parti 7. Olağan kongre süreci tamamladığında, yenilenen kadroları ile 2023 seçimlerine hazırlanmaya başlayacak.

AK Parti Balıkesir İl Kongresi’ne tüm vatandaşlarımız davetlidir.