GenelGündem

İstanbul’da Yangın Faciası

İstanbul’da tadilat yapılan bir gece kulübünde iddiaya göre patlamanın ardından çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti, yangın faciasıyla ilgili gözaltı sayısı 8’e yükseldi.

Beşiktaş’ta tadilat yapılan gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. İstanbul Valiliği’nin, Beşiktaş’ta gece kulübünde çıkan yangına ilişkin açıklamasında, “Saat 12.47’de Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokakta bulunan 16 katlı binanın -1 ve -2’nci katında faaliyet gösteren Masquerade isimli eğlence merkezinde ilk belirlemelere göre tadilat kaynaklı yangın çıkmıştır” denildi.

İstanbul Valiliği aynı zamanda 6 şüphelinin de gözaltına alındığı kaydedilmişti. Şüphelilerin, işletmenin kasten yaralamadan suç kaydı olan işletmenin mesul müdürü İ.Ş. (65), işyeri ortağı M.M.C. (44), kasten yaralamadan suç kaydı olan iş yeri ortağı Ş.Ş. (50), cinsel tacizden suç kaydı olan muhasebeci S.A. (39), kasten yaralamadan suç kaydı olan işletme müdürü A.A.P. (26), tadilatla ilgili metal işleri sorumlusu K.E. (47) isimli 6 şahıs olduğu öğrenilmişti.
Alınan bilgiye göre olayla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı böylece 8’e yükselirken soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir