GenelGündemSiyasetSpor

Ramazan Kolileri Dağıtıldı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtlarda kalan öğrenciler ve kurum bünyesinde görev yapan personeller, aldıkları temel gıda malzemeleriyle ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan kolisi hazırladı ve paketledikleri erzak kolilerini ailelere ulaştırdı.

Gerçekleştirilen yardımlaşma faaliyetiyle, gençlerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında iyilik köprüsü kuruldu. Komşum Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerle yiyeceklerini paylaşan gençlerimiz, Ramazan Ay’ı yardımlaşma kampanyasıyla da hazırladıkları erzak kolilerinin dağıtımını yaptı. 
İl Müdürü Adem Özalp, “Mübarek Ramazan ayında paylaşmayı, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı ve bu değerlerin yeni nesillere aktarılmasını yaygınlaştırmak amacıyla yurtlarda kalan öğrencilerimiz ve personellerimizin gerçekleştirmiş olduğu bu yardımlaşma örneğini yürekten kutluyorum. Malzemelerin toplanması, paketlenmesi ve taşınması konusundaki özverili çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayının İslam âlemine ve aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir