GenelEğitimGündem

Oğurlu’dan Sağlık Bilimleri Enstitüsüne Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel ve Genel Sekreter Yemliha Yanar ile birlikte Sağlık Bilimleri Enstitüsüne ziyarette bulundu.

Görevine yeni başlayan Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ile görüşen Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, enstitünün yeni dönem planları ile akademik kalitenin yükseltilmesine dair konularda görüş alışverişinde bulundu. Rektör Oğurlu, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı’ya gerçekleştireceği çalışmalarda ve görevinde başarılar dilerken, üniversite yönetimi olarak tüm birimlerde olduğu gibi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün çalışmalarını yakından takip ederek desteklemeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı da enstitüde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdiği Rektör Oğurlu ve üniversite üst yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir