GenelGündemSiyaset

Esenyurt’un Yolları Yenileniyor

İlçe genelindeki yol sorunlarına etkin çözüm üreten Esenyurt Belediyesi, Osmangazi Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi’nde asfalt kaplama çalışması yaparak bölgeyi yeni bir görünüme kavuşturdu.

Esenyurt Belediyesi, daha temiz ve konforlu bir kent yaşamı için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde asfalt yenileme çalışmaları başlatan ekipler, son olarak Osmangazi Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi’nin yollarını yeniledi. Caddedeki yola asfalt kaplama çalışması gerçekleştiren belediye çalışanları, hem bölgeyi yeni bir görünüme kavuşturdu hem de vatandaşların rahat bir şekilde seyahat etmesine olanak sağladı. Çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür ederken, belediye yetkilileri ise çalışmaların ilçe genelinde tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

“Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor”
Esenyurt Belediyesi bünyesinde yol bakım onarım şefi olarak görev yapan Ozan Bahadır, ilçenin her noktasında çalışmaların etkin bir şekilde sürdürüldüğünü ifade ederek şöyle konuştu: “Esenyurt’ta başlattığımız yol bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri, teknik ekiplerimizce yerinde incelemeler yaparak çözüme kavuşturuyoruz. Bu gün vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Osmangazi Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi’nde asfalt yenileme çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Esenyurt genelinde tüm cadde ve sokaklarda 7/24 esasına dayalı olarak çalışmalar devam etmektedir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir