GenelGündemSiyaset

‘Dünden Bugüne’ Karesi

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Dünden Bugüne” Karesi İstişare Toplantısı’nda teşkilat üyeleri bir araya gelerek, yerel seçimler öncesi moral depolarken, görüş alışverişinde bulundu. Toplantı da konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dinçer Orkan, “Bizim bu birlik ve beraberliğimiz, şimdiden, 31 Mart’taki zaferimizin müjdesidir!” dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri öncesi teşkilat üyelerini bir araya getirdi. Balkonok Center’de düzenlenen Ahde vefa yemeğinde partiye hizmet eden eski teşkilat yöneticileri, üyeleri ve görevde bulunanlar bir araya geldi. Toplantıya ayrıca AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Belgin Uygur, milletvekili Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yücel Yılmaz, Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka da katıldı. “Dünden Bugüne” Karesi İstişare Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Bir süre önce hayatını kaybeden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal’da toplantıda anıldı. Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Hakan Aka yaptı.
istisare 6
HAKAN AKA: “AK BELEDİYECİLİĞİ KARESİ’DE DEVAM ETTİRMEK İÇİN HAZIRIZ”
Sözlerine “Dünya 5’ten büyüktür diyen bir liderin arkasında yürümekten her zaman onur duydum, gurur duydum” diyerek başlayan Aka, “Yine AK Belediyeciliği Karesi’de devam ettirmek için ben ve teşkilatım hazır ve kararlıyız. Geçmişten günümüze teşkilatımızın farklı kademelerinde görev almış değerli teşkilat mensuplarımız, AK Parti ailemiz hoş geldiniz” dedi.
Aka, partide görev yapan ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür etti.

BAŞKAN ORKAN: “EN BÜYÜK DESTEĞİ KARESİ VERECEK”
Karesi Belediye Başkanı ve adayı Dinçer Orkan’da bir konuşma yaptı. Toplantıda vefa ve emek gördüğünü ifade eden Başkan Orkan, “AK Parti yolunda bir dakikasını bile vermiş bu güzel topluluk karşısında çok duygusal anlar yaşıyorum. İnşallah artık yeni bir seçim sürecindeyiz. Karesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak mecburiyetindeyiz. Onun yanında diğer mecbur olduğumuz konu şu arkadaşlar; Allah’ın izniyle Yücel başkanımıza seçmen sayısı olarak en yüksek desteği Karesi verecek, buna söz veriyoruz başkanım. Bugüne kadar partimize bir dakika bile hizmeti olandan başlayarak, hizmeti geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu bahtımızı açık eylesin İnşallah” diye konuştu.

ALLAH’IN İZNİYLE SEÇİMDE FARK ATACAĞIZ
‘Kimin teşkilatı güçlüyse, kim arkadaşlarına meseleyi daha iyi anlatıyorsa, onların kazanacağı bir seçime giriyoruz’ diyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Allah’ın izniyle bu güçlü teşkilatla, bu vefa duygusuyla, böyle bir liderle Recep Tayyip Erdoğan ekipleri her zaman kazanacaktır. 2014 yılından buyana şehrin neresinden bakarsanız bakın Balıkesir’in çok değiştiğini ve geliştiğini görebiliyoruz. Biz gücümüzü merkezden alıyoruz. Karesi ve Altıeylül ilçelerine çok yatırımlar yapıldı. Kimse OSB’ye yapılan yatırımdan BALTOK konutlarından ya da Avlu’dan, yollardan, alt yapıdan bahsetmiyor. Herkes ‘ne yapıldı ki’ diyerek karalama yapmaya çalışıyor. Yalanları çok tekrar edip insanları inandırmaya çalışıyorlar. Biz teşkilatlarımızla beraber çok çalışacağız ve Allah’ın izniyle seçimlerde farkı açacağız. Biz memleketimiz için dertlendik. Allah gayretlerimizi, emeklerimizi boşa çıkarmasın, yapışan iftiralardan korusun. Bu gayretlerin karşılığını Allah’ın izniyle seçimde alacağız” dedi.

AYDEMİR: “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’de toplantıya katılanları selamlayarak sözlerine başladı. Gittikleri 20 ilçede kurucu başkanlar ve partiye emeği geçenlerle görüştüklerini hatırlatan Aydemir, “Şuan rahat bir İl Başkanlığı yapıyorsak onlar sayesinde yaptığımızın farkındayız. Bu vebal için bizde il yönetimi olarak gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilat olarak, belediyecilik olarak, Büyükşehir olarak güçlüyüz. Ama maalesef saçma sapan attıkları iddialar var. Ulaşım ve ekmek Türkiye’de en ucuz Balıkesir Büyükşehir’de. Aynı zamanda bir arkadaş suyu bedava yapacağım diyordu ama 3 ay bedava olan suyun Balıkesir’e zararını bilmiyor. İnşallah biz 20 ilçemizde iyi çalışarak bunların sesini keseceğiz” dedi.

CANBEY: “BİZ BİR AİLEYİZ”
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’de bir konuşma yaparak, partiye hizmet verenlere teşekkür etti. AK Parti’nin güçlü bir teşkilat olduğunu söyleyen Canbey, “Büyük bir teşkilatız ve biz bir aileyiz. Her zaman çok kıymetli AK aile diyoruz. Çok kıymetli ailemiz. Eğer biz bir aile isek, birlik ve beraberliğimizi korumak gibi bir zorunluluğumuz var. Bugün burada Balıkesir’de siyaset yaptığımız günden beri omuz omuza yürüdüğümüz, omuz omuza verdiğimiz, birlikte sokak sokak dolaşıp, birlikte kapı çaldığımız çok kıymetli kardeşlerimiz var. Kimisi hala siyaset içerisinde, kimi siyaset dışında duran ama gönlü bizimle akan birçok kardeşimiz var” şeklinde konuştu.
“Bize 10 tane ilçe belediyesi yakışmaz” diyen Canbey, “Bu seçimde en az 15, üzerine de Allah ne verdiyse alalım inşallah” dedi.

UYGUR: “ 20 İLÇE BELEDİYESİ HEDEFİMİZDE”
Toplantıda son olarak ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur söz aldı. Uygur, “Partimiz kurulduğundan bu yana ifade ediyoruz. Her seçim önemli, her seçim kritik diye. Bu seçimde önemli değerli yol arkadaşlarım. Milletin içinden kurulan ve milletin içinden doğan, gücünü milletten alan bir siyasi hareket olarak, inşallah bizler her daim milletimizle hemhal olarak 31 Mart akşamı da Balıkesir’de farkı açacağız. Balıkesir’de hem Büyükşehir belediyemiz, hem de 20 ilçe belediyesi hedefimizde. Allah’ın izniyle tekrar Gerçek Belediyeciliğe devam edeceğiz. AK Parti belediyesi olmayan belediyelerimizi de İnşallah, gerçek belediyecilik ile buluşturacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir