GenelGündemSiyaset

‘Her Konuda Yardımcı Olacağım’

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir milletvekili adayı Turhan Çömez, Bandırma Ticaret Borsası elektronik satış salonundaki hububat ihalesine katıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir milletvekili adayı Turhan Çömez, Bandırma Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Borsa yönetimi ile bir araya gelen Çömez, her gün yapılan elektronik satış salonundaki hububat ihalesine katıldı. Ertunç İşbay’ın sunumunun ardından elektronik satış salonu ve borsacılık faaliyetleri hakkında bilgi edinen Çömez, elektronik satış salonu, laboratuvar ve borsa tesislerini gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çömez, borsa ziyareti sonrası üreticilerle de bir araya gelerek sohbet etti.
Çömez, “Siz çalışın, daha çok üretin, daha çok satalım. Böylelikle siz kazanın, bölge kazansın, Türkiye kazansın ve Türk milleti daha sağlıklı gıdayla, ekonomik gıdayla karnını doyursun. Para kazanmak için değil, milletin karnını doyurmak için bu işi yapıyorsunuz. Bunun için çok mukaddes bir iş yapıyorsunuz. Katkımız, desteğimiz hep sizlerle olacak.” dedi.

“ZİNCİRLERİNİZİ KIRIN”
Dünyanın global bir köy haline geldiğini vurgulan Çömez, yapılacak uluslararası ticaretler hakkında gençlere tavsiyelerde bulundu. Çömez, “Türkiye sizin omuzlarınızda yükselecek. Cesaretli olun. Zincirleri kırın. Sakın kendinizi Bandırma’ya, Marmara bölgesine hapsetmeyin. Türkiye’nin inanılmaz potansiyeli var ve dünyada da büyük bir talep var. Tarım hiçbir zaman önemini ve değerini kaybetmeyecek. Ufkunuzu açın. Ben ağabeyiniz olarak sizlere her konuda yardımcı olacağım.” dedi.

ÇÖMEZ’DEN TİCARET ODASINA ZİYARET
Çömez ve beraberindeki heyet Ticaret Borsası’nın ardından Bandırma Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Çömez, istişarede bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir