Köyünde doğal gaz hattı olmayan bir vatandaş, Çömez’e “Şehirdekilere bedava doğalgaz veriliyor da köylüye neden tüp verilmiyor?” diyerek isyan etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde konutlara bir ay boyunca ücretsiz, bir yıl boyunca da indirimli doğalgaz verileceğini açıklamıştı. İvrindi’nin Yağlılar Mahallesi’nde kahvehane ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir milletvekili adayı Turhan Çömez’e bir vatandaş, hükümetin başlattığı yardım kampanyasından şikayetçi oldu.

“DOĞAL GAZI ALAMAYANLARA TÜP BEDAVA VERİLMELİDİR”

Şehirde yaşayan vatandaşa doğal gazın ücretsiz verilmesi halinde köylüye de tüpün ücretsiz verilmesi gerektiğini savunan vatandaş, “Bizim mahallemizde doğal gaz yok. Şehirdekilere bedava doğal gaz veriliyor da köylüye neden tüp verilmiyor? Biz de vatandaşız. Bizim köyümüzde doğal gaz yoksa bizim günahımız nedir? Bunun karşılığı olarak bize tüpü bedava vermeliler.” dedi.

“ERDOĞAN’A OY YOK”

Köylünün durumunun kötü olduğunu belirten vatandaş 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimi işaret ederek “Çiftçiyiz, zaten perişan olduk. Mazotta, gübrede neredeyse yüzde 400’e yakın zam. Zaten yem de aldı başını gitti. Gençlerimiz evlenemiyor. Ben tüpe para veriyorum. Şehirdeki doğal gazı bedavaya alıyorsa benim de tüpü bedavaya alma hakkım var. Erdoğan’a oy yok.” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZLA HEMHAL OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Vatandaşın sesi olmaya devam edeceğini söyleyen Çömez, “Köylüden çok güzel bir mesaj var. Köylü, “Bu ayrımcılık olmaz, büyük haksızlık. Bizim kabahatimiz ne ? Bunun karşılığı olarak bize tüpü bedavaya versinler” diyor. Bizim siyasi olarak vazifemiz vatandaşın talebini, milletle ve siyaset kurumuyla paylaşmak. Büyük bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Her fırsatta vatandaşlarlarımızla kucaklaşmaya ve sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir