GenelGündemSiyaset

Belgin Uygur Kepsut’ta

Ak Parti Balıkesir Milletvekili adayı Belgin Uygur, Kepsut’ta depremzedeleri ziyaret etti. Uygur, “Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Belgin uygur seçim çalışmaları kapsamında Kepsut’a geldi. Kepsut programın İlçe Başkanlığı ziyareti ile başlayan Uygur, çiçeklerle karşılandı. Ardından ilçe esnafı ve vatandaşlar ile sohbet eden Uygur, “Geleceğin güçlü Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
Kepsut Gençlik Merkezi’nde gençler ile sohbet eden Uygur, “Gençlerimizle keyifli ve enerji dolu bir sohbet gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
Esnaf ve vatandaşlar ile de bir araya gelen Uygur, “Kepsutlu hemşehrilerimizi, esnaflarımızı ziyaret ettik, kolaylıklar ve bereketli kazançlar diledik. Geçmişte olduğu gibi bugün de esnafımızın yanındayız” dedi.

DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Belgin Uygur seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kepsut’ta 6 Şubat’ta Meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti. “Afet bölgesindeki tüm yaralarımız kapanıncaya ve hayat normale dönünceye dek vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Şehit Alkan Avcu’nun ailesini ziyaret eden Belgin Uygur, “Şehidimizin mekanı cennet, ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.uygur

GÖNÜLLERDE AĞIRLANDI

Ardından Kepsut’un Maltepe Mahallesinde düzenlenen iftara katılan Uygur, “Maltepe Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında hemşehrilerimiz ile buluştuk. Ramazan ayının son günlerinde bizleri sofralarında ve gönüllerinde ağırlayan Kepsutlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir