GenelGündemSiyaset

Çömez: ‘Sabredin, Az Kaldı’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, Gönen esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sahada sürdüren Turhan Çömez, Gönen’de çoşkuyla karşılandı. İYİ Parti İlçe Teşkilatı ile esnaf ziyaretine çıkan Çömez’e bir ayakkabı mağazası sahibi, ayakkabılardaki fiyat artışlarından yakındı. Fiyat artışının yüzde 150 olduğunun bilgisini veren ayakkabıcı, vatandaşın alım gücü azaldığı için satışların da düştüğüne dikkat çekti.

“BİR ÇİFT AYAKKABI SATTIĞIMIZDA 250 GRAM KIYMA ZOR ALIYORUZ”haber img 768x500 1
Ayakkabı satıcısı kazandığı para ile kıyma bile alamadığını vurgulayarak şu şekilde konuştu:
“10-15 yıl önce bir çift ayakkabı sattığımızda bir kilo kıyma parası kazanır, Allah bereket versin derdik. Şimdi bir çift ayakkabı sattığımızda yarım kilo değil 250 gram kıymayı zor alıyoruz.” dedi. Çömez ise İYİ Parti iktidarında ekonominin yeniden düzeleceğini ve refah düzeyinin artacağını ifade etti.

VATANDAŞIN FİLESİ BOŞ
Esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş, enflasyonun getirdiği fiyat artışlarından yakındı. Marketlerdeki ürünlerin pahalılığını vurgulayan vatandaş elindeki alışveriş torbasının içinde bulunan bez, patates ve süt ürünlerine toplam 300 lira verdiğini belirterek “Maaşımı bu elimdeki poşete verdim. Enflasyonu bize sorsunlar. İki çocuğum da işsiz.” dedi. Vatandaşın yaşadığı sıkıntıları dinleyen Çömez de 14 Mayıs’ta iktidarın değişeceğini ifade etti. Çömez, “Siz bize destek verin, mevcut düzeni sandığa gömelim. Sabredin. Çok az kaldı. ” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir