2’nci Altıeylül Kitap Fuarı’nın konuğu olan şair, sunucu ve televizyon programcısı Uğur Arslan, Hasan Can Kültür Merkezi’nde Balıkesirlilere güzel bir şiir ve müzik şöleni yaşattı.

UGURR2
Yoğun İlgi 1

YENİ BİR ESERİ DE PAYLAŞTI

Hasan Can Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen konferanslar, söyleşiler ve konserlere bir yenisi daha eklendi. Kendisi uzun zamandır televizyon programcılığı ile tv sunuculuğu yapan ve halen Ülke Tv’de yayınlanan “Kadim Sırlar” isimli programın sunuculuğunu yapan şair Uğur Arslan, 2’nci Altıeylül Kitap Fuarı’nda Altıeylül Belediyesi’nin konuğu olarak Hasan Can kültür Merkezi’nde Balıkesirliler ile bir araya geldi. Sevilen şiirleri ve birbirinden güzel eserleri seslendiren şair Uğur Arslan ve ekibi, henüz yayınlanmamış bir eserlerini de Balıkesirlilere tanıttılar.

UGR1
Yoğun İlgi 2

BAŞKAN AVCI “DEĞERLİ İSİMLERİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Çeşitli etkinliklerin; konferans ile söyleşilerin; imza günlerinin ve birbirinden değerli isimlerin katılımlarıyla devam eden 2’nci Altıeylül Kitap Fuarı’nda Hasan Can Kültür Merkezi’nin yenilenmiş haliyle Balıkesirli hemşehrilerini ağırladıklarını dile getiren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “2’nci Altıeylül Kitap Fuar’ımız kapsamında değerli isimleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu akşam Hasan Can Kültür Merkezi’mizde Şair Uğur Arslan’ı ağırladık. Kendisine ve bu akşam bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir