yaa
Sınıfta Kaldılar 1

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Balıkesir’e geldi. Geldi ama Büyükşehir’in elle tutulur bir projesi, gözle görülür bir icraatı olmadığı için adama akşama kadar Altıeylül’ün yaptığı hizmetler gezdirildi.

Gezmekten yorulan, ayaklarına kara sular inen konuk ‘Gurur duydum, iyi ki varlar’ diyerek teşekkürü mecburen Hasan Avcı’ya etti.

Vatandaşlar, tuttuğuna Paşa Cami’de yapılan yeni tuvaletler ile değişen kaldırım taşlarını tanıtmasıyla ünlenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Yasin Sağay’a seslendi.

“Farkındayız. 3 yıldır yediniz içtiniz, gezdiniz tozdunuz. Birbirinizi ağırlayıp salonlardan çıkmadınız. Güre sahilini ve Yücel başkanın komşularını memnun etmek için uğraştınız.”

“Uluslararası toplantılar, Ankara turları ile puan peşinde koştunuz. Erdoğan’ın açılışını yaptığı Türkevi önünde fotoğraf verebilmek için taa Amerikalara kadar gittiniz ama Balıkesir’i hep unuttunuz”.

“Göğsünüzü kabartacak tek akıllı bir işe imza koymadınız. Gelenlerde Altıeylül tarafından yapılan binalara taşındı. Size de Paşa Camisinin değişen helalarını sergilemekten başka bişey kalmadı..”

Proje müdürü gibi kolundan tuttuğuna meydanı ve tuvaletleri anlatan Eşbaşkan Yasin Sağay, Genel Başkan Yardımcısı Zenbilci yapılan çalışmaları görmek isteyince ortalıkta gözükmedi.

Koskoca Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Balıkesir’e geliyor, Büyükşehir dururken ilçe belediyesinin yaptığı hizmetleri gezip geri dönüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir