Güçlü Bir Tek Liste

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongre AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Tek liste olarak yapılan seçimlerde güven tazeleyen Cengiz yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Sayın Divan, Sayın Genel Merkez Kadın Kolları Başkanım, Sayın Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyelerim Sayın MKYK Üyelerim, Sayın İl Başkanım, Sayın Milletvekillerim, Sayın İl Gençlik Kolları Başkanım,  Sayın İlçe Başkanlarım, Sayın İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, Önceki Dönem İl Kadın Kolları Başkanlarım ve Önceki Dönem İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, Sayın İlçe Gençlik Kolları Başkanlarım Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Sayın İlçe Belediye Başkanlarım Sayın Delegelerim, Sayın Bursa İl Kadın Kolları Başkanım, Ve Basınımızın kıymetli temsilcileri,

AK Parti 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongremize hoşgeldiniz….

Ak davaya hizmet eden büyük ve güçlü Türkiye sevdası için gecesini gündüzüne katan Türkiye coğrafyasının adeta kopyası olan Balıkesir’in her biri ayrı kültüre iklime sahip olan ilçelerinden gelen hanım kardeşlerim

Kadim memleketimizin kadim kültüründe kadın her zaman baş tacı olmuştur.  Kadınlarımız varoluşlarıyla hayatın her alanında var. Biz kadın kolları olarak siyaseti halkın hizmetine bir vasıta olarak kullanacağız. Şahsi çıkar ve ikbal beklentilerini elimizin tersi ile iterek geçmişten beri hep düstur edindiğimiz gibi milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle kadınların siyasete katılım ve katkısı artarak devam ediyor. Bizlerde bu destekten aldığımız güç ile Balıkesir Ak Parti Kadın Kolları olarak her gün yenilenerek liderinin arkasında dimdik durarak büyük bir azimle çalışıp daima birlik ve beraberliği önceleyen bir hal içinde olacağız. Kadınlarımız merhametiyle, nezaketiyle ve sevgisiyle siyasetin içinde hep olmalıdır. Kadınsız siyaset olmaz. Kadınsız demokrasi olmaz. Kadınsız yönetim olmaz. Kadınsız başarıya ulaşılamaz. 2023 hedeflerine ulaşmak için gece gündüz emek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti Başkanı olarak hizmetlerine devam ederken biz her daim buradayız ve hep hazırız. Bu kutlu yolda kadınlara düşen en anlamlı görev ise Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmektir. Hanımların titizliğiyle bu şehri baştan sona ilmek ilmek dokumak için sözleştik. Balıkesir’de ve 20 ilçemizde ulaşılmamış ve gönlü kazanılmamış hiçbir kadın kalmayıncaya kadar çalışacağız.

Bugün buraya koşarak gelen her kadının siyaset yapmaya değecek bir hikayesi vardır. Kendimizden ziyade hepimiz ülkemizin geleceği için buradayız. İşte bu sebeple bu yaptığımız siyasetin bambaşka bir ruh taşıdığına tüm kalbimle inanıyorum.

Biz ki Milli Mücadele’deki Şerife Bacı, biz ki bir anne, biz ki bir eş Bizler dava yoldaşlarımıza bir kardeş, Bizler tarlada bir emekçi, bizler gelecek nesilleriz Bizler Kuva-yı Milliye şehri kadınlarıyız Kısacası biz çok büyük ve güzel bir aileyiz. 2020 yılının 4 Haziran’ında Genel Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’ın tensipleriyle Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı olarak bu göreve layık görüldüm. Milletine sevdalı Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu kutlu davada yol arkadaşlarımızla birlikte yılmadan yorulmadan yürüyeceğiz. Aşkınan çalışan yorulmaz diyen bir dünya liderinin ekibinde olmaktan gurur duyuyoruz. Bu zamana kadar Balıkesir Ak Parti teşkilatımızda görev yapmış arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vefat etmiş dava kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu düşüncelerle sözlerime son verirken gerçekleştirdiğimiz kongremizin şimdiden büyük AK Parti ailesine, Balıkesir’imize ve ülkemize hayırlı olmasını, başarılar getirmesini temenni ediyorum. Sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun.

yonetimm scaled
Güçlü Bir Tek Liste 1