GenelEğitimGündemKültür/SanatSpor

BAÜN’de Gençlik Haftası

BAÜN’de; Gençlik Haftası bilim, kültür, sanat ve spor etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN) gerçekleştirilen; Gençlik Haftası, Bilim, Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri, açılış korteji ve açılış etkinlikleriyle başladı. Çağış Yerleşkesinde düzenlenen etkinliklerin açılışına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Rektörlük önünden dev Türk bayrağı eşliğindeki kortej yürüyüşüyle başlayan etkinliklerde daha sonra Alparslan Türkeş Stadyumunda açılış programı, Burhan Erdayı Spor Salonu önünde de Öğrenci Toplulukları stantlarının açılışı gerçekleştirildi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve üniversite üst yönetimi de açılışın ardından stant alanında etkinliklere katılan öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.
BAÜN Gençlik Haftası Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında, öğrencilerin de katılımıyla 5 gün boyunca farklı bilim, kültür, sanat ve spor etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir