GenelGündemSiyaset

Çömez: ‘Derdimiz Sizsiniz’

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Balıkesir Avlu’da gençler ile bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, gençlerle samimi sohbetiyle onların istek ve beklentilerini dinledi. Gençlere kendi yaşamını ve kariyerini anlatan Çömez, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerinin önemini anlattı: “Bu ülkenin demokrasiye ihtiyacı var. Hukukun üstünlüğüne ihtiyacı var. Laikliğe ihtiyacı var. Bütün bunlar olduğu zaman, devletin kurumları doğru düzgün çalışmaya başladığı zaman sistem yerine oturacak. Türkiye’nin fırsatları, madenleri çok. Özellikle Covid-19 ve Rusya-Ukrayna savaşı sonrası tarım alanında müthiş fırsatlar var. Sağlık turizminde bile 20 milyar dolarlık bir potansiyelimiz var.” dedi.

DÜNYANIN GELECEĞİ ‘IT’ ALANINDA

Dünyanın geleceğinin IT’de olduğunu ve teknoloji alanına yatırım yapılması gerektiğini belirten Çömez, Atatürk’ün teknoloji alanına yatırım yapmasıyla 1920’li yıllarda Avrupa’ya ticaret yapıldığını söyledi. Ülkenin geleceği için en önemli gücün gençler olduğunu vurgulayan
Çömez, “Türkiye’yi istikbale taşıyacak, bu ülkenin evlatlarını mutlu yaşatacak olan şey demokrasidir, insan haklarıdır, hukukun üstünlüğüdür, laikliktir, özgürlüklerdir, parlamenter rejimdir. Amacımız alın teri olan, emeği olan, bilgisi olan insanların bir yerlere gelmesi. Derdimiz sizsiniz.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir